13 Temmuz 2009 Pazartesi

Geniş Aile Oyuncuları ile Röportaj

İşte size söz verdiğim röportajlar Halit Akçatepe , Rasim Öztekin ve Bihter Dinçel in röportajları sizlerle... :D


HALİT AKÇATEPE

Herkes kendinden bir şey bulacak

“Geniş Aile”yi bir de sizden dinleyelim…
7’den 70’e herkesin izleyebileceği bir komedi dizisi “Geniş Aile”. İzleyen herkes hem kendinden hem de etraftan tanıdığı ailelerden bir şey bulacak bu dizide. Mesela her kalabalık ailede bir Cevahir muhakkak vardır.

Çekimler nasıl gidiyor?
Çok keyifli. Çekimlerin yapıldığı Boyacıköy Mahallesi sakinleri de bizi çok sevdi. Sıcaktan bunaldıkça sete sağ olsunlar limonata ve soğuk erik suyu getiriyorlar. Herkes dört gözle ilk yayını bekliyor.

İzleyici ne bulacak “Geniş Aile”de?
Duygusallık, samimiyet ve bol bol komedi… Hayatın kendisi gibi.




RASİM ÖZTEKİN

Okan Bayülgen’le aynı filmde oynayacağız

“Geniş Aile”de nasıl bir karakteri canlandıracaksınız?
Ben geniş ailenin babası Kuddusi rolündeyim. Kuddusi, klasik bir Türk babası. Zaman zaman tutucu, zaman zaman da modern… Esnaflık yapıyor ve arkadaşları tarafından da çok seviliyor.

Çekimler başlamadan önce tatil yapabildiniz mi?
Yoğun bir yaza giriyorum, bu yüzden tatil yapacak vaktim de olmayacak. Okan Bayülgen ile bir filmde oynayacağım. O başrol oynayacak, ben de konuk oyuncu olarak yer alacağım. “



BİHTER DİNÇEL

Evin tek kızı ve hijyen manyağı

Siz Nazan’ı oynuyorsunuz. Rolünüzden biraz bahseder misiniz?
Nazan 25 yaşında ve evin tek kızı. Çok titiz hatta hijyen manyağı. Bütün günü evi temizleyerek geçirebilir. Hayatını neşelendiren yegane unsur, abisi Cevahir. Onu ispiyonlamak, gaza getirmek, kısacası abisiyle uğraşmak onu hayata bağlayan en önemli aktivite. Mürsel adında bir sözlüsü var. Ama bir türlü evlenemiyorlar.

Dizinin kadrosuna nasıl katıldınız?
Yine D Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, Kanal D’de yayınlanan “Haneler”de oyunculuk yapıyordum. “Nazan rolü tam senlik” dediler, kadro da süperdi, bana sadece oynamak kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder